Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi adaugam boiaua si carnea taiata bucati mai mici. O lasam pana se caleste putin, apoi adaugam vinul si lasam sa scada de jumatate.
Adaugam rosiile, busuiocul, asezonam cu sare si piper, dam focul la mic si acoperim cu un capac.
Lasam sa fiarba cam 2 ore si jumatate, pana cand carnea incepe sa se desfaca si este foarte frageda.
Gustam si daca e nevoie mai asezonam. Pastele le fierbem in apa cu sare pana sunt fierte apoi le strecuram si le asezam pe farfurie cu sos ragu deasupra. Garnisim cu putin busuioc si daca doriti cu putin parmezan. Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii