Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste. Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa. Taiem branza cuburi mici si le punem imediat peste pastele fierbinti.
Pastram cateva cubulete pentru servit deasupra pastelor.
Presam si amestecam pastele cu branza pana aceasta se topeste. Scoatem cate o portie de paste cu branza pe o farfurie, asezam cateva cubulete de branza deasupra si punem o lingurita de dulceata de ardei iuti.
Reteta pregatita de Laura @www.lauranechita.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii