Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot.
Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot.
Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de apa.
Orezul l-am preparat la multicooker pe programul RICE, asezonat cu un praf de piper, un praf de cimbru, o lingurita de sare si una de zahar si o foaie de dafin.
Daca nu avem multicooker, il fierbem pe aragaz, dar avem grija sa nu se lipeasca.
Lasam toate ingredientele fierte sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le vom amesteca cu smantana si praful de copt, iar albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi le amestecam usor cu orezul.
Amestecam legumele cu pieptul de pui, adaugam peste ele galbenusurile cu smantana si la final orezul amestecat cu albusurile.
Omogenizam usor compozitia si o mai asezonam cu condimente, daca mai este cazul.
Ungem formele de briose cu putin ulei de masline si le umplem cu amestecul rezultat.
Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade.
Feliem mozzarela mai subtire, cate o felie pentru fiecare briosa.
Taiem rosiile deshidratate in bucati mai mici, la fel si bucatile de gogosar.
Cu 10 minute inainte de stingerea focului scoatem briosele din cuptor si asezam peste ele cate o felie de mozzarella si bucati de gogosar si rosii.
Dam din nou tava la cuptor, sa se gratineze briosele frumos.
La final le ornam cu frunze de patrunjel pentru un plus de culoare.
Spor si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii