1. Taiem vinetele cuburi de aproximativ 1,5-2cm grosime si le punem intr-o strecuratoare. Le dam cu sare si le lasam sa se scurga aproximativ 30 minute.
2. Intr-o cratita punem trei linguri din uleiul de masline si calim aproximativ 5 minute ceapa taiata julien impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri. Adaugam vinetele bine scurse si mai calim 5-6 minute, pana cand acestea se inmoaie usor. Adaugam apoi rosile, pasta de tomate, condimentam cu sare si piper dupa gust, si fierbem neacoperit 15-20 de minute. La urma adaugam jumatate din patrunjelul verde tocat marunt.
3. Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem bine de apa si le punem inapoi in cratita. Adaugam restul de ulei de masline, patrunjelul verde tocat marunt si amestecam bine. Servim cu sosul de vinete si ornam cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii