1. Taiem vinetele cuburi de aproximativ 1,5-2cm grosime si le punem intr-o strecuratoare. Le dam cu sare si le lasam sa se scurga aproximativ 30 minute.
2. Intr-o cratita punem trei linguri din uleiul de masline si calim aproximativ 5 minute ceapa taiata julien impreuna cu usturoiul taiat feliute subtiri. Adaugam vinetele bine scurse si mai calim 5-6 minute, pana cand acestea se inmoaie usor. Adaugam apoi rosile, pasta de tomate, condimentam cu sare si piper dupa gust, si fierbem neacoperit 15-20 de minute. La urma adaugam jumatate din patrunjelul verde tocat marunt.
3. Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem bine de apa si le punem inapoi in cratita. Adaugam restul de ulei de masline, patrunjelul verde tocat marunt si amestecam bine. Servim cu sosul de vinete si ornam cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii