Pastele le-am pus la fiert conform indicatiilor de pe pachet, apoi le-am scurs si le-am impartit in mod egal in 4 boluri.
Floretele de broccoli au fiert si ele al dente si apoi le-am scurs si le-am impartit echitabil pentru toata lumea :-) . Am taiat fasii somonul, l-am adaugat peste pastele cu broccoli si am presarat parmezan.
Personal, ador broccoli cu piper, asa ca am pus si asa ceva. Nu am mai adaugat sare fiindca era indeajuns de sarat parmezanul, dar asta depinde de gustul fiecaruia ;-) .
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alexandra @www.dulceatadetrandafiri.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii