1. Punem cuşcuşul la inmuiat in apa fierbinte - aproximativ 10 minute (pana se umfla).
2. Spalam si taiem legumele si verdeturile.
3. Preparam dressingul: zeama de la 1 lamaie, 3 linguri ulei de masline, sare, piper proaspat macinat.
4. Cu o furculita amestecam cuşcuşul, punem peste verdeturile si legumele si la final dressingul.
Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda @www.sisterskitchen.ro cu paste oferite de Hutton.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii