autor:

autor
Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2014

Ingrediente
1 kg pulpa porc, 200 g carnati picanti, 100 g  kaizer, 150 g ficatei, 150 ml vin alb, 1 capatana usturoi, 1 lingura pasta de gogosari, boia iute, 1 lingura untura, 150 ml supa carne, 4 oua, 200 g branza, 250 g cus-cus Hutton, 2 linguri ulei, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam usturoiul si il dam prin presa. Incalzim bine un vas de tuci si topim untura in care punem cuburile de carne sa se rumeneasca pe toate partile. Adaugam kaizerul si carnatul si lasam sa se prajeasca putin, apoi punem pasta de gogosari, usturoiul presat (jumatate), sare, piper, boia iute si vinul. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta. Daca este cazul mai adaugam putina supa de carne.



Intre timp pregatim pastele Hutton cus-cus astfel: prajim cus-cus-ul in 2 linguri ulei pina se rumeneste frumos pe toate partile( isi schimba culoarea, aveti grija sa nu se arda), adaugam apoi apa, dublu fata de cantitatea de cus-cus si sezonam cu sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mic, acoperit pina se absoarbe toata apa (pina in 10-15 minute).



Cu 5-10 minute inainte de a fi fiarta carnea, adaugam si bucatile de ficatei curatati si taiati, amestecam si lasam sa se faca si acestia. Punem si restul de usturoi presat si lasam sa mai dea cateva clocote, pina cand toate sunt fierte.



Prajim ouale ochiuri si putem servi tochitura. Punem pastele Huton cus-cus, cateva cuburi de carne, carnati , kaizer si ficatei, un ou ochi si radem branza deasupra.

Veti avea un pranz foarte hranitor si satios.



Pofta mare sa aveti si sa mancati sanatosi!



Reteta pregatita de Sidy @www.sidyskitchen.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura macelareasca cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu paste de la bloggeri
Timbale de paste cu ghebe si sunca

Timbale de paste cu ghebe si sunca

Intr-o oala punem la fiert apa cu sare. Cand fierbe apa, punem pastele, putin ulei de masline si

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete cu paste de la bloggeri
Paste cu ragu

Paste cu ragu

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi

6 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Retete cu paste de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Zagrai Evlavia-lenuta , 20 aprilie 2014

    Pranz copios , bun, gustos!

  • Fara foto

    Toncean Valer , 14 aprilie 2014

    Bun de tot !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 g carnati picanti
  • 100 g  kaizer
  • 150 g ficatei
  • 150 ml vin alb
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • boia iute
  • 1 lingura untura
  • 150 ml supa carne
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 250 g cus-cus Hutton
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete cu paste de la bloggeri

Timbale de paste cu ghebe si sunca Timbale de paste cu ghebe si sunca

Intr-o oala punem la fiert apa cu sare. Cand fierbe apa, punem pastele, putin ulei de masline si le fierbem timp de 8 minute. Pastele

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Briose aperitiv cu orez, carne si legume Briose aperitiv cu orez, carne si legume

Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paste cu dovlecei