Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Legumele le curatam si le spalam bine. Punem wok-ul pe foc si turnam in el 2-3 linguri ulei de masline.
Ceapa o taiem rondele, ardeiul il tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete mici iar morcovul felii subtiri. Calim legumele in uleiul incins timp de aprox 7-8 minute (nu trebuie sa fie foarte moi ci usor crocante).
Turnam sosul provesnsal (este un sos de rosii cu legume) peste legume si potrivim cu sare si piper. Sosul contine deja condimente deci atentie sa gustati inainte. Lasam sa fiarba aprox 5 minute, amestecand din cand in cand.
Pastele scurse de apa si trecute pe sub jet de apa rece le rasturnam in wok si le amestecam cu sosul cu legume. Le servim calde presarand deasupra busuioc si/sau ierburi uscate aromate.
Reteta pregatita de Timea @timeaioo.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii