Budinca de paste cu pui si legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Budinca de paste cu pui si legume

Ingrediente

  • 300 gr paste scoici Hutton
  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 50 gr porumb din conserva
  • 100 gr mazare fiarta
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • piper alb
  • sare
  • 25 gr unt
  • 1-2 linguri pesmet

Mod de preparare

1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri.

2. Pastele le fierbem separat conform instructiunilor de pe pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.

3. Intr-un vas incapator batem bine galbenusurile cu un praf de sare. Adaugam smantana, branza telemea zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Incorporam pe rand pastele scurse bine, carnea de pui, boabele de porumb si mazare. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

4. Turnam compozitia intr-un vas ceramic uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presaram deasupra restul de cascaval si coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Servim calde sau reci.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise