Budinca de paste cu pui si legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Budinca de paste cu pui si legume

Ingrediente

  • 300 gr paste scoici Hutton
  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 50 gr porumb din conserva
  • 100 gr mazare fiarta
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • piper alb
  • sare
  • 25 gr unt
  • 1-2 linguri pesmet

Mod de preparare

1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri.

2. Pastele le fierbem separat conform instructiunilor de pe pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.

3. Intr-un vas incapator batem bine galbenusurile cu un praf de sare. Adaugam smantana, branza telemea zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Incorporam pe rand pastele scurse bine, carnea de pui, boabele de porumb si mazare. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

4. Turnam compozitia intr-un vas ceramic uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presaram deasupra restul de cascaval si coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Servim calde sau reci.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor