Am pus apa la fiert, am taiat legumele cubulete si le-am adaugat in apa. Apoi m-am jucat cu literele prin toata bucataria. Cateva fotografii mai tarziu, am pus si conserva de rosii. Separat, am dat intr-un clocot borsul. L-am adaugat apoi in oala cu ciorba si am asezonat. Am pus in ultimele 5 minute taiteii si chiar inainte de a stinge focul - leusteanul. Se potriveste de minune servita cu un ardei iute. Pofta buna si distractie placuta :-) !
Reteta pregatita de Alexandra @www.dulceatadetrandafiri.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii