Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.
In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.
Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.
Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.
Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.
Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.
Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.
Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii