1.Fierbem pastele 8 minute.
2.Curăţăm creveţii: îi decorticăm (până la codiţă sau în întregime), scoatem vena neagră de pe spatele crevetelui şi-i spălăm bine.
3.Curăţam usturoiul şi il tocăm mărunt.
4.Tocăm si ardeiul. Dacă e prea iute, eliminaţi seminţele (nouă ne place aşa).
5.Punem într-o tigaie uleiul (3-4 linguri) şi adăugam usturoiul şi ardeiul iute. Călim aproximativ 2-3 minute la foc mic. Adaugăm coaja şi zeama de lămaie.
6.Adăugam creveţii si mai lăsam pe foc 3-4 minute.
7.Adăugam pastele şi pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecăm şi luăm de pe foc.
Se servesc imediat, cu piper proapăt măcinat.
Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda @www.sisterskitchen.ro cu paste oferite de Hutton.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii