In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg.
In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata marunt, ciupercile foarte bine spalate, scurse si taiate marunt.
Dupa ce a scazut apa din ele, se adauga vinul si se lasa la fiert, pana scade, iar aroma vinului a intrat in ciuperci.
Se adauga acum smantana, se lasa pe foc, amestecand pana se ingroasa putin, se potriveste de gust, apoi se opreste focul.
Intr-un vas cu apa si sare, se fierb pastele 8-10 min, fiind facute din faina de grau dur, necesita un timp mai mare.
Se strecoara, iar dupa ce sunt bine scurse, se pun pe un platou, deasupra sosul de ciuperci, apoi se serveste.
Un deliciu!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii