In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg.
In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata marunt, ciupercile foarte bine spalate, scurse si taiate marunt.
Dupa ce a scazut apa din ele, se adauga vinul si se lasa la fiert, pana scade, iar aroma vinului a intrat in ciuperci.
Se adauga acum smantana, se lasa pe foc, amestecand pana se ingroasa putin, se potriveste de gust, apoi se opreste focul.
Intr-un vas cu apa si sare, se fierb pastele 8-10 min, fiind facute din faina de grau dur, necesita un timp mai mare.
Se strecoara, iar dupa ce sunt bine scurse, se pun pe un platou, deasupra sosul de ciuperci, apoi se serveste.
Un deliciu!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii