Taiem ceapa cubulete, punem intr-o tigaie 3 linguri ulei de masline si punem ceapa la calit. Adaugam un praf de sare si piper, apoi fulgii de chilli. Lasam la calit la foc mediu, pana se inmoaie ceapa si capata o culoare aurie.
Adaugam chorizo-ul taiat felii si il lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam rosiile decojite si taiate cubulete. Punem pastele la fiert intr-o oala cu multa apa si sare, fierbem conform instructiunilor.
Dam focul mai tare si mai lasam pana mai scade sosul de la rosii, cam 10 minute. Gustam si mai adaugam sare sau piper daca e nevoie, le lasam deoparte pana sunt gata de fiert pastele.
Pastele le scurgem de apa si le punem peste chorizo si rosii, amestecam bine si servim cu parmezan ras. Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii