Jeleu de rosii
1. Mixeaza rosiile cu un blender vertical.
2. Pune intr-un vas 100 g de piure de rosii impreuna cu gelatina si lasa 10 min la hidratat. Apoi muta vasul pe baie de abur pana cand se dizolva granulele de gelatina.
3. Pune geatina dizolvata peste restul de piure de rosii, asezoneaza cu sare si busuioc, amesteca si da vasul la rece (in congelator pentru 10 min sau in frigider pentru 1 h).
Rulouri
1. Razuieste cascavalul pe razatoarea cu gauri mari, asezoneaza cu sare si oregano.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune cascavalul in gramajoare (6) la distanta de 5-10 cm una de cealalta.
3. Introdu tava in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pentru 10-15 min.
4. Scoate tava din cuptor si lasa sa se raceasca complet.
Paste:
Pune pastele la fiert in apa cu sare si cu crenguta de busuioc pentru 7 min. Scurge apa din paste, trece-le pe sub jet de apa rece (optional), adauga uleiul de masline si amesteca-le.
Asamblare:
1. Pune pastele intr-un inel alimentar pe o farfurie.
2. Ruleaza discurile de cascaval si leaga-le cu o foaie de ceapa.
3. Pune jeleul de rosii intr-un pos si umple rulourile de cascaval, apoi pune si deasupra pastelor daca doresti jeleu de rosii.
S-aveti pofta!
Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii