autor:

maria mihalache

» » Retete cu paste de la bloggeri

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2014

Ingrediente
11 chiftelute, 200 g spaghete Hutton, 2 borcane cu iaurt grecesc(300 g), 100 g cascaval ras, 4 oua, unt pentru uns forma, sare, piper, 4-5 fire de patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html.



Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care le lasam la scurs.



Facem urmatorul amestec: batem bine ouale pe care le amestecam pe rand cu iaurtul, cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Ungem o forma cu unt si punem spaghetele.



Turnam peste paste amestecul de mai sus.



Deasupra punem chiftelutele.



Dam la cuptor la 180 grade, timp de circa 30 min.



Reteta pregatita de Maria @www.mmihalache.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete la cuptor cu chiftelute picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu paste de la bloggeri
Paste cu mozzarella si masline

Paste cu mozzarella si masline

Si o ultima reteta ce vreau sa o prezint cu paste delicioase de la Hutton in campania organizata

1 vot    1 comentariu
25 min
Retete cu paste de la bloggeri
Paste cu ragu

Paste cu ragu

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi

6 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Retete cu paste de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 30 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 21 mai 2015

    Marcela Fedorovici,este optiunea fiecaruia cum vrea sa prepare eu,doar mi.am post at reteta

  • Fara foto

    maria mihalache , 21 mai 2015

    asa este Alina,ai perfecta dreptate!

  • Fara foto

    Marcela Fedorovici , 23 aprilie 2015

    Lasati oamenii sa faca cum vor pot pune:iaurt,smantana,bulion ce doresc.

    • Fara foto

      Alina Lasii , 20 aprilie 2015

      iaurtul grecesc are alte proprietati (10% grasime) si probabil ca acestea au rolul lor in reteta. "grecesc" este doar o denumire si exista si iaurt "grecesc" produs in Romania.

    • Fara foto

      maria mihalache , 19 ianuarie 2015

      da Simona,prajite!

    • Fara foto

      simona , 17 ianuarie 2015

      piftelele le pui prajite

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      Daca in bucatarie nu ai putina imaginatie si nu condimentezi preparatele cu putina dragoste este mai bine sa nu intri in ea.Mie cand imi place o reteta nu o respect intocmai(ma refer la ingrediente).....o fac dupa gustul meu si al celor pentru care gatesc ,de multe ori ideile imi vin chiar atunci pe loc.Dar pentru asta trebuie sa gatesti, sa intri in bucatarie nu numai sa mananci.

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      Sima Carmen ,asa este!Si plus de asta este un iaurt care mie imi place tare mult.

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      io io io , te las pe tine sa testezi reteta cu smantana si apoi sa-mi spui cum este!

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      Maria Iosif,multumesc! Cat rautate din parte unora.......chiar si un incepator Carmen Serban daca nu intelege poate sa intrebe!!!

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      Viorel Miron ,suntem aicea sa invatam unii de la altii ,in nici un caz sa fim ironici!!!

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 ianuarie 2015

      Lucia, bineinteles ca poti folosi si iaurtul romanesc!

    • Fara foto

      Sima Carmen , 15 ianuarie 2015

      Aici la noi in Suedia exista iaurtl grecesc de 10% grasime,poate din aceasta cauza a mentionat,. ca trebuie sa fie mai gras

    • Fara foto

      io io io , 15 ianuarie 2015

      dar cu smantina ? ce are?

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2014

      Lucia Pandrea,ma bucur ca iti place reteta si ....da,merge si cu iaurt romanesc!Sa ai spor!

    • Fara foto

      Maria Iosif , 28 noiembrie 2014

      a vrut sa spuna: ungem cu unt o forma in care punem spaghetele si le dam la cuptor

    • Fara foto

      Viorel Miron , 28 noiembrie 2014

      Nu.!!! nu e bun...categoric nu.

    • Fara foto

      Nimeni Nimic , 28 noiembrie 2014

      Nu vrea sa consume cerneala, e criza

    • Fara foto

      Omescu Maria , 27 noiembrie 2014

      iaurtu grecesc se gaseste la ipercoop penni si dok

    • Fara foto

      Lucia Pandrea , 27 noiembrie 2014

      mie imi place ideea dar voi face cu iaurt romanesc

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014

      Nicu Ene ai zis bine.....mai bine taci decat sa scoti asemenea perle care nu fac cinste nimanui.Ma vad nevoita sa te streg pentru ca nu am nevoie de asemenea vizitatori!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014

      Carmen Serban.....da,dupa gust, adica cat vrei tu de sarat si piperat......unora le place mai sarat,altora mai putin sarat....ce este asa greu de inteles???chiar si pentru un incepator!!!.....uffffffffff......daca am sta mai mult in bucatarie am intelege dar este mai usor a facem un cartof si un ou prajit si gata masa!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014

      se poate folosi orice fel de iaurt, eu am folosit grecesc pentru ca este mai cremos si imi place mai mult.

    • Fara foto

      Carmen Şerban , 18 octombrie 2014

      Condimentam dupa gust cu sare si piper,o forma cu unt si punem spaghetele.Ati inteles ceva? Eu da,dar un incepator?

    • Fara foto

      Serban Gabriela , 23 august 2014

      arata asa de bine deti vine sal mananci

    • Fara foto

      Cornelia Mariana Manolache , 29 iulie 2014

      in italia se gaseste iaurt grecesc

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 iunie 2014

      multumesc Gaby!

    • Fara foto

      Viorel Vio , 20 iunie 2014

      diferenta de scriere, alt alfabet ! ;)

    • Fara foto

      Fastweb Mario , 26 mai 2014

      care e diferenta intre iaurt normal si cel grecesc eu is in it nu stiu daca este grecesc

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 mai 2014

      imi place si e si foarte aspectoasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • 11 chiftelute
  • 200 g spaghete Hutton
  • 2 borcane cu iaurt grecesc(300 g)
  • 100 g cascaval ras
  • 4 oua
  • unt pentru uns forma
  • sare
  • piper
  • 4-5 fire de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

Marcela Fedorovici,este optiunea fiecaruia cum vrea sa prepare eu,doar mi.am post at reteta

Adauga reteta
Retete

din Retete cu paste de la bloggeri

Paste cu dovlecei Paste cu dovlecei

Dovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei. Jumatate din fasii se calesc acoperite

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Paste cu sos de ciuperci galbiori Paste cu sos de ciuperci galbiori

In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus