Ingrediente
11 chiftelute, 200 g spaghete Hutton, 2 borcane cu iaurt grecesc(300 g), 100 g cascaval ras, 4 oua, unt pentru uns forma, sare, piper, 4-5 fire de patrunjel verde
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
20 voturi
Mod de preparare
Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care le lasam la scurs.
Facem urmatorul amestec: batem bine ouale pe care le amestecam pe rand cu iaurtul, cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem o forma cu unt si punem spaghetele.
Turnam peste paste amestecul de mai sus.
Deasupra punem chiftelutele.
Dam la cuptor la 180 grade, timp de circa 30 min.
Reteta pregatita de Maria @www.mmihalache.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton
Alina Lasii , 20 aprilie 2015
iaurtul grecesc are alte proprietati (10% grasime) si probabil ca acestea au rolul lor in reteta. "grecesc" este doar o denumire si exista si iaurt "grecesc" produs in Romania.
maria mihalache , 19 ianuarie 2015
da Simona,prajite!
simona , 17 ianuarie 2015
piftelele le pui prajite
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
Daca in bucatarie nu ai putina imaginatie si nu condimentezi preparatele cu putina dragoste este mai bine sa nu intri in ea.Mie cand imi place o reteta nu o respect intocmai(ma refer la ingrediente).....o fac dupa gustul meu si al celor pentru care gatesc ,de multe ori ideile imi vin chiar atunci pe loc.Dar pentru asta trebuie sa gatesti, sa intri in bucatarie nu numai sa mananci.
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
Sima Carmen ,asa este!Si plus de asta este un iaurt care mie imi place tare mult.
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
io io io , te las pe tine sa testezi reteta cu smantana si apoi sa-mi spui cum este!
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
Maria Iosif,multumesc! Cat rautate din parte unora.......chiar si un incepator Carmen Serban daca nu intelege poate sa intrebe!!!
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
Viorel Miron ,suntem aicea sa invatam unii de la altii ,in nici un caz sa fim ironici!!!
maria mihalache , 16 ianuarie 2015
Lucia, bineinteles ca poti folosi si iaurtul romanesc!
Sima Carmen , 15 ianuarie 2015
Aici la noi in Suedia exista iaurtl grecesc de 10% grasime,poate din aceasta cauza a mentionat,. ca trebuie sa fie mai gras
io io io , 15 ianuarie 2015
dar cu smantina ? ce are?
maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2014
Lucia Pandrea,ma bucur ca iti place reteta si ....da,merge si cu iaurt romanesc!Sa ai spor!
Maria Iosif , 28 noiembrie 2014
a vrut sa spuna: ungem cu unt o forma in care punem spaghetele si le dam la cuptor
Viorel Miron , 28 noiembrie 2014
Nu.!!! nu e bun...categoric nu.
Nimeni Nimic , 28 noiembrie 2014
Nu vrea sa consume cerneala, e criza
Omescu Maria , 27 noiembrie 2014
iaurtu grecesc se gaseste la ipercoop penni si dok
Lucia Pandrea , 27 noiembrie 2014
mie imi place ideea dar voi face cu iaurt romanesc
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014
Nicu Ene ai zis bine.....mai bine taci decat sa scoti asemenea perle care nu fac cinste nimanui.Ma vad nevoita sa te streg pentru ca nu am nevoie de asemenea vizitatori!!!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014
Carmen Serban.....da,dupa gust, adica cat vrei tu de sarat si piperat......unora le place mai sarat,altora mai putin sarat....ce este asa greu de inteles???chiar si pentru un incepator!!!.....uffffffffff......daca am sta mai mult in bucatarie am intelege dar este mai usor a facem un cartof si un ou prajit si gata masa!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014
se poate folosi orice fel de iaurt, eu am folosit grecesc pentru ca este mai cremos si imi place mai mult.
Carmen Şerban , 18 octombrie 2014
Condimentam dupa gust cu sare si piper,o forma cu unt si punem spaghetele.Ati inteles ceva? Eu da,dar un incepator?
Serban Gabriela , 23 august 2014
arata asa de bine deti vine sal mananci
Cornelia Mariana Manolache , 29 iulie 2014
in italia se gaseste iaurt grecesc
maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 iunie 2014
multumesc Gaby!
Viorel Vio , 20 iunie 2014
diferenta de scriere, alt alfabet ! ;)
Fastweb Mario , 26 mai 2014
care e diferenta intre iaurt normal si cel grecesc eu is in it nu stiu daca este grecesc
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 mai 2014
imi place si e si foarte aspectoasa