autor:

autor

» » Retete cu paste de la bloggeri

Paste cu branza si carnati

    Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Ingrediente
300g paste Hutton melcisori, 200g carnati afumati (facuti in casa), 200g telemea, 100g cascaval, 50g unt, 30g pesmet, 4 linguri mari iaurt 2,8%,(1lingura/portie), Frunze de marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem pastele Hutton la fiert, in apa clocotita in care am pus ½ lingurita sare, si le fierbem exact 7’, dupa care le golim intr-o strecuratoare si le trecem sub cateva jet-uri de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs.



Punem bucatile de carnati la prajit in putin ulei si ii intoarcem pana se rumenesc, apoi ii scoatem pe un servet de hartie, ii lasam putin la scurs si ii taiem bucatele mici.



Intre timp, dam pe razatoarea mare telemeaua si pe razatoarea mica, cascavalul.



Impartim (ochiometric) ingredientele (paste; telemea; cascaval), in jumatate si le asezam in forma astfel: un strat cascaval, apoi paste, carnati si branza telemea. Al doilea strat paste, carnati, telemea si restul de cascaval. Deasupra adaugam restul de unt, in bucatele.



Dam vasul la cuptorul dinnainte incalzit si coacem la 200* timp de 30’, pana isi formeaza o crusta maronie deasupra.



Lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi cu un cutit taiem in patru (portii), scoatem cu o paleta in farfurii si servim preparatul cu iaurt deasupra si marar verde.



Pofta buna!



Reteta pregatita de Lia @www.liavagateste.ro cu paste oferite de Hutton.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu paste de la bloggeri
Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Puneti pastele la fiert in 3 litri de apa clocotita cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet. Curatati

22 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Petru Ioan

    Petru Ioan (Chef de cuisine) , 14 mai 2014

    este foarte foarte buna am mancat la cineva :D

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300g paste Hutton melcisori
  • 200g carnati afumati (facuti in casa)
  • 200g telemea
  • 100g cascaval
  • 50g unt
  • 30g pesmet
  • 4 linguri mari iaurt 2,8%,(1lingura/portie)
  • Frunze de marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Petru Ioan

Petru Ioan (Chef de cuisine)

este foarte foarte buna am mancat la cineva :D

Adauga reteta
Retete

din Retete cu paste de la bloggeri

Paste cu dovlecei Paste cu dovlecei

Dovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei. Jumatate din fasii se calesc acoperite

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Paste cu sos de ciuperci galbiori Paste cu sos de ciuperci galbiori

In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghetti Cacio e Pepe