Punem pastele Hutton la fiert, in apa clocotita in care am pus ½ lingurita sare, si le fierbem exact 7’, dupa care le golim intr-o strecuratoare si le trecem sub cateva jet-uri de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs.
Punem bucatile de carnati la prajit in putin ulei si ii intoarcem pana se rumenesc, apoi ii scoatem pe un servet de hartie, ii lasam putin la scurs si ii taiem bucatele mici.
Intre timp, dam pe razatoarea mare telemeaua si pe razatoarea mica, cascavalul.
Impartim (ochiometric) ingredientele (paste; telemea; cascaval), in jumatate si le asezam in forma astfel: un strat cascaval, apoi paste, carnati si branza telemea. Al doilea strat paste, carnati, telemea si restul de cascaval. Deasupra adaugam restul de unt, in bucatele.
Dam vasul la cuptorul dinnainte incalzit si coacem la 200* timp de 30’, pana isi formeaza o crusta maronie deasupra.
Lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi cu un cutit taiem in patru (portii), scoatem cu o paleta in farfurii si servim preparatul cu iaurt deasupra si marar verde.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Lia @www.liavagateste.ro cu paste oferite de Hutton.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii