Puneti pe foc o cratita cu apa rece si multa sare si cand incepe a clocoti adaugati pastele, macaroanele. Reduceti focul si lasati la fiert 6-8 minute, adica fix atat cat e scris pe pachet. Cand sunt aproape gata, adaugati o jumatate de lingurita de tumeric.
Intre timp incingeti uleiul de masline si adaugati usturoiul strivit. Amestecati usor si aveti grija sa nu se arda. Reduceti focul si adaugati sardinele din conserva. Amestecati si lasati pe foc nu mai mult de 3 minute.
Scurgeti pastele si adaugati-le in tigaie, peste sardine, amestecand usor pentru a nu strivi foarte mult pestele din conserva. Opriti focul. Stropiti cu zeama de lime. Serviti cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alice @www.tarabucatelor.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii