Puneti pe foc o cratita cu apa rece si multa sare si cand incepe a clocoti adaugati pastele, macaroanele. Reduceti focul si lasati la fiert 6-8 minute, adica fix atat cat e scris pe pachet. Cand sunt aproape gata, adaugati o jumatate de lingurita de tumeric.
Intre timp incingeti uleiul de masline si adaugati usturoiul strivit. Amestecati usor si aveti grija sa nu se arda. Reduceti focul si adaugati sardinele din conserva. Amestecati si lasati pe foc nu mai mult de 3 minute.
Scurgeti pastele si adaugati-le in tigaie, peste sardine, amestecand usor pentru a nu strivi foarte mult pestele din conserva. Opriti focul. Stropiti cu zeama de lime. Serviti cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alice @www.tarabucatelor.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii