Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

Ingrediente

  • 250 gr paste
  • 3 liguri pesmet
  • 2-3 linguri ulei
  • Pentru servit:
  • 1. scortisoara si zahar brun
  • 2. gem de caise

Mod de preparare

Campanie culinara organizata de Gustos si Hutton inca nu s-a incheiat si am sa mai postez cateva retete cu aceste paste primite cu drag de la Hutton. Ceea ce am facut eu aici cu siguranta cu totii ati mancat inca din copilarie si daca nu, atunci trebuie sa o faceti pentru ca ati pierdut o mancare simpla si foarte gustoasa. Sau unii ar putea spune ca e chiar un desert. Oricum ati percepe aceasta mancare, e delicioasa.

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece. Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul, amestecand sa nu se arda. Nu il lasam mult pentru ca nu vrem sa mancam pesmet ars, cateva minute 2-3 si apoi adaugam pastele si amestecam.

Luam de pe foc si punem in farfurii. Presaram deasupra zahar brun si scortisoara sau punem 2-3 lingurite de gem de caise, dupa preferinte. Sau putem sa adaugam peste cele cu scortisoara gem si nu mai punem zahar.

Orice varianta ati alege cu siguranta o sa va placa.

Pofta mare!

Reteta pregatita de Timea @www.timeaioo.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul