Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa.
Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa, impreuna cu ceapa taiata marunt, sare, piper dupa gust si dafin.
Dupa 3-4min, se adauga 2 cani cu apa fierbinte, mazarea, pasta de rosii si se lasa pe foc 10 minute. Spre final, se adauga oregano, usturoiul pisat, sare, daca mai e nevoie, iar dupa 3-4 minute de fiert, se opreste focul.
Se fierb pastele intr-un vas cu apa si sare 5 minute, se scurg bine, apoi se pun pe farfurie, deasupra sos cu carne si patrunjel tocat marunt.
Pofta buna la un fel principal delicios!
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu