Paste cu piept de pui

Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paste cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 punga cu paste
  • 50 g mazare verde sau congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 frunza de dafin

Mod de preparare

Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa, impreuna cu ceapa taiata marunt, sare, piper dupa gust si dafin.

Dupa 3-4min, se adauga 2 cani cu apa fierbinte, mazarea, pasta de rosii si se lasa pe foc 10 minute. Spre final, se adauga oregano, usturoiul pisat, sare, daca mai e nevoie, iar dupa 3-4 minute de fiert, se opreste focul.

Se fierb pastele intr-un vas cu apa si sare 5 minute, se scurg bine, apoi se pun pe farfurie, deasupra sos cu carne si patrunjel tocat marunt.

Pofta buna la un fel principal delicios!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni