Reteta de pastrav la tigaie. Pastrav la tigaie reteta rapida, simpla si delicioasa.
Reteta de pastrav la tigaie am invatat s-o prepar de la o doamna din Bucovina. Este extrem de simpla si usor de preparat, fara faina, malai sau baie de ulei.
Intai spalam bine pastravii intregi si ii uscam cu servetele de bucatarie, inclusiv in interior. Ii saram si piperam bine pe toate partile si ii lasam 15-20 de minute sa se odihneasca. In acest timp putem prepara garnitura si un sos sau mujdei de usturoi. Eu am ales cartofi natur si un sos cremos de usturoi.
Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta si punem pastravii la prajit, la foc mediu. Cand s-au rumenit pe-o parte, ii intoarcem cu grija pe cealalta parte.
Servim pastravii calzi, cu ganitura preferata si usturoi.
Va recomand din suflet reteta de pastrav la tigaie, va asigur ca va fi pe placul tuturor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii