Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina,se scutura excesul de faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,apoi se scot pe o farfurie pe care am pus servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pastreaza la cald.
Intre timp,orezul se spala si se pune la fiert in 2 cani de apa cu morcovul taiat rondele sau cum vreti voi.
Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ardeiul taiat bucatele mici si se lasa sa se inmoaie.
Dupa ce a fiert orezul se adauga peste ardei,se pune sare,vegeta,putin patrunjel tocat marunt.
Se amesteca putin sa se patrunde aromele,apoi se serveste alaturi de pestele pane.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii