Peste pane cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Peste pane cu orez

Ingrediente

  • 2 pesti file(eu am folosit macrou)
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • suc de la o lamaie
  • ulei
  • o cana de orez
  • un morcov
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare si vegeta

Mod de preparare

Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.

Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina,se scutura excesul de faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,apoi se scot pe o farfurie pe care am pus servetele ca sa absoarba excesul de ulei.

Se pastreaza la cald.

Intre timp,orezul se spala si se pune la fiert in 2 cani de apa cu morcovul taiat rondele sau cum vreti voi.

Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ardeiul taiat bucatele mici si se lasa sa se inmoaie.

Dupa ce a fiert orezul se adauga peste ardei,se pune sare,vegeta,putin patrunjel tocat marunt.

Se amesteca putin sa se patrunde aromele,apoi se serveste alaturi de pestele pane.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise