autor:

cheche

» » Mancaruri cu peste

Peste pane cu orez

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2010

Ingrediente
2 pesti file(eu am folosit macrou), faina, pesmet, 1 ou, suc de la o lamaie, ulei, o cana de orez, un morcov, un ardei rosu, patrunjel, sare si vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina,se scutura excesul de faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,apoi se scot pe o farfurie pe care am pus servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pastreaza la cald.
Intre timp,orezul se spala si se pune la fiert in 2 cani de apa cu morcovul taiat rondele sau cum vreti voi.
Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ardeiul taiat bucatele mici si se lasa sa se inmoaie.
Dupa ce a fiert orezul se adauga peste ardei,se pune sare,vegeta,putin patrunjel tocat marunt.
Se amesteca putin sa se patrunde aromele,apoi se serveste alaturi de pestele pane.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu peste pane

Orez cu peste pane

Orezul l-am preparat astfel: -am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste

18 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi prajiti

Peste cu cartofi prajiti

1. Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Se pune apa la fiert intr-un vas. 2. Se pun cartofii intr-o

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    multumesc mult...

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    Felicitari! Prezentare frumoasa si o mancare usoara si tare gustoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Usor si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti file(eu am folosit macrou)
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • suc de la o lamaie
  • ulei
  • o cana de orez
  • un morcov
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare si vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

cheche (Chef de cuisine)

multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor