autor:

Gustos_Ro

» » Retete cu peste de la bloggeri

Salata de alge marine Wakame si tofu

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 decembrie 2013

Ingrediente
- 300-400 g alge wakame de la Sea-Way.ro, - 200 g rosii cherry, - jumatate de castravete mare, - 150 tofu natur

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Nu va trebuie dacat un bol mare, unde turnati algele, adaugati rosiile cherry taiate pe jumatate si castravetele taiat feliute subtiri. Peste salata noastra adaugati cubulete de tofu.

Algele marine Wakame si tofu sunt nu numai importante in supa miso, dar sunt, de asemenea, intalnite intr-un numar mare si in alte preparate japoneze, de la supe, salate sau alte preparate calde. Sarace in grasimi si calorii, dar bogate in vitamine si proteine, algele wakame sunt excelente pentru o alimentatie echilibrata si de a te mentine in forma.

Eu am folosit la salata mea, aceste alge Wakame, pe care le puteti si voi cumpara de pe site-ul Sea-Way.ro. Vin congelate, intr-o punga transparenta si au 1 kg. Ce mi-a placut, e ca vin deja marinate, tu doar trebuie sa te gandesti ce sa mai pui pe langa ele.

Eu am facut un bol mare de tot de salata cu tofu, rosii cherry si castravete. Extrem de buna si satioasa. In perioada asta, premergatoare Craciunului, cand organismul nostru trebuie sa fie cat mai curat de toxine si alte nebunii, salata asta e numai buna! Dar daca nu vreti combinatia mea, o puteti manca ca atare, pe langa sushi.



Reteta realizata de Isabela @www.isabelacuisine.ro cu alge wakame oferite de Sea-Way.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de alge marine Wakame si tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu peste de la bloggeri
Vol au vent cu John Dory si ciuperci

Vol au vent cu John Dory si ciuperci

Parerea mea este ca la orice masa festiva acest tip de aperitiv nu ramane pe platou. In plus combinatia

11 voturi    1 comentariu
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Peste prajit cu mujdei verde

Peste prajit cu mujdei verde

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2014

    Trebuie sa recunosc: am salvat reteta inainte s-o citesc...arata super delicios! O voi incerca!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 300-400 g alge wakame de la Sea-Way.ro
  • - 200 g rosii cherry
  • - jumatate de castravete mare
  • - 150 tofu natur

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Alina_Chiticaru

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Trebuie sa recunosc: am salvat reteta inainte s-o citesc...arata super delicios! O voi incerca!

Adauga reteta
Retete

din Retete cu peste de la bloggeri

Peste prajit cu mujdei verde Peste prajit cu mujdei verde

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri cu masline si fileuri de ansoa Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file de ansoa in jurul unei masline. Asezam

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Red snapper cu salata de telina si nuci pecan