Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere.
Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca marunt.
Se frige macroul si se desface bucatele mici.
Intr-un borcan punem bucatelele de ansoa tocate marunt, otet balsamic, ulei de masline ,sare si piper. Agitam bine pana rezulta un sos.
Intr-un bol punem castravetii, ceapa, porumbul dulce, bucatelele de macrou, bucatelele de rosii si sosul si amestecam. Cu amestecul obtinut umplem rosiile.
Se da la rece inainte de servire.
Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii