Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 3 castraveciori
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr porumb dulce
  • 2 fileuri macrou fript sau ton din conserva
  • Sare
  • piper
  • 2 buc file ansoa
  • Ulei de masline
  • Otet balsamic

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca marunt.

Se frige macroul si se desface bucatele mici.

Intr-un borcan punem bucatelele de ansoa tocate marunt, otet balsamic, ulei de masline ,sare si piper. Agitam bine pana rezulta un sos.

Intr-un bol punem castravetii, ceapa, porumbul dulce, bucatelele de macrou, bucatelele de rosii si sosul si amestecam. Cu amestecul obtinut umplem rosiile.

Se da la rece inainte de servire.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise