Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.
Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.
Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea galbena. Adaugam rosia si ardeiul gras taiate marunt, apoi telina si patrunjelul taiate marunt.
Punem 4 litri de apa, sare, piper si lasam sa fiarba cam 20 de minute pana sunt fierte legumele. Atunci adaugam cartofii taiati cubulete, cimbru si frunze de leustean.
Desfacem conserva de peste si portionam sardinele pe care le adaugam la ciorba, impreuna cu bulionul pus dupa gust.
Lasam sa dea cateva clocote si stingem focul. Deasupra presaram frunze de leustean tocate marunt.
Servim ciorba alaturi de un ardei iute. Daca doriti, puteti adauga la ciorba, in farfurie, o lingura de smantana.
Pofta mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii