Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec, apoi prin pesmet pus intr-un alt bol si se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe o farfurie cu prosop de hartie; astfel de peste se mai poate pregati si la cuptor in tava cu hartie de copt.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi cartofi prajiti si un bol mic cu mujdei amestecat cu iaurt.
Pofta buna!
Locuind intr-un oras pescaresc, multe retete cu peste am pregatit si pregatesc mereu, dar pestele pane este indragita familiei!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii