Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec, apoi prin pesmet pus intr-un alt bol si se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe o farfurie cu prosop de hartie; astfel de peste se mai poate pregati si la cuptor in tava cu hartie de copt.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi cartofi prajiti si un bol mic cu mujdei amestecat cu iaurt.
Pofta buna!
Locuind intr-un oras pescaresc, multe retete cu peste am pregatit si pregatesc mereu, dar pestele pane este indragita familiei!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii