Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec, apoi prin pesmet pus intr-un alt bol si se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe o farfurie cu prosop de hartie; astfel de peste se mai poate pregati si la cuptor in tava cu hartie de copt.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi cartofi prajiti si un bol mic cu mujdei amestecat cu iaurt.
Pofta buna!
Locuind intr-un oras pescaresc, multe retete cu peste am pregatit si pregatesc mereu, dar pestele pane este indragita familiei!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii