autor:

LUBITA

» » , Mancaruri cu peste, Retete cu peste de la bloggeri

Peste pane

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2017

Ingrediente
1 kg de peste portionat, de regula fara oase sau file, 2 oua, 3 catei de usturoi, 2 linguri faina, 1 cana cu pesmet, ulei pentru prajit, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.

Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec, apoi prin pesmet pus intr-un alt bol si se prajesc in baie de ulei.

Se scot pe o farfurie cu prosop de hartie; astfel de peste se mai poate pregati si la cuptor in tava cu hartie de copt.

Se serveste pe farfurie pestele, alaturi cartofi prajiti si un bol mic cu mujdei amestecat cu iaurt.

Pofta buna!

Locuind intr-un oras pescaresc, multe retete cu peste am pregatit si pregatesc mereu, dar pestele pane este indragita familiei!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu peste de la bloggeri
Peste pane

Peste pane

Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja

3 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de peste portionat
  • de regula fara oase sau file
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 cana cu pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete cu peste de la bloggeri

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele. Se inlatura excesul de apa de pe macrou, folosind

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de sardine in sos tomat Ciorba de sardine in sos tomat

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta. Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita