Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte.
Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec, apoi prin pesmet pus intr-un alt bol si se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe o farfurie cu prosop de hartie; astfel de peste se mai poate pregati si la cuptor in tava cu hartie de copt.
Se serveste pe farfurie pestele, alaturi cartofi prajiti si un bol mic cu mujdei amestecat cu iaurt.
Pofta buna!
Locuind intr-un oras pescaresc, multe retete cu peste am pregatit si pregatesc mereu, dar pestele pane este indragita familiei!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii