Tarta cu ton si rosii

Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu ton si rosii

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 200 ml smantana lichida
  • 3-4 rosii
  • 2 cutii mici cu ton Rio Mare
  • 100 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de Provence

Mod de preparare

Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele, deasupra rondele de rosii, se pudreaza cu sare si ierburi de Provence si se lasa deoparte.

Separat intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, piper, se adauga smantana, iar dupa omogenizare se rastoarna in tava peste rosii si se acopera cu cascaval ras.

La cuptor va sta 30 min, la 180 de grade C.

Se serveste calda, dar si rece este foarte buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura