Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele.
Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele, deasupra rondele de rosii, se pudreaza cu sare si ierburi de Provence si se lasa deoparte.
Separat intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, piper, se adauga smantana, iar dupa omogenizare se rastoarna in tava peste rosii si se acopera cu cascaval ras.
La cuptor va sta 30 min, la 180 de grade C.
Se serveste calda, dar si rece este foarte buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii