In castron se pun cartofii fierti, curatati de coaja si taiati cubulete sau rondele.
In castron se pun cartofii fierti, curatati de coaja si taiati cubulete sau rondele, ceapa curatata si taiata julien, castravetele cubulete si ouale de asemenea, tonul scurs si maruntit, ambele cutii cu fasole clatite cu apa rece si scurse, sare, ulei, otet.
Se amesteca totul bine, se lasa deoparte cateva minute, apoi se serveste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii