Pentru aceasta reteta am folosit scoicile verzi (greenshell mussels) de la Sea-Way.ro care au jumatate de cochilie cu carne. Este o specie cultivata in Noua Zeelanda, bogata in nutrienti si este o adevarata incantare chiar si pentru cei mai exigenti gurmanzi.
Incingem uleiul la foc mediu si adaugam usturoiul zdrobit si ghimbirul razuit. Gatim pentru 1 minut si adaugam linguritele de curry.
Dupa 2 minute adaugam apa si laptele de cocos si lasam sa fiarba.
Adaugam sucul de lime, patrunjelul proaspat tocat, sosul de peste si sare dupa gust.
Punem scoicile verzi peste sos, acoperim si le lasam sa fiarba. Daca sunt congelate le tinem in jur de 15 minute, daca sunt proaspete 8 minute.
Le servim calde.
Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu scoici oferite de Sea-Way.ro
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii