Pentru aceasta reteta am folosit scoicile verzi (greenshell mussels) de la Sea-Way.ro care au jumatate de cochilie cu carne. Este o specie cultivata in Noua Zeelanda, bogata in nutrienti si este o adevarata incantare chiar si pentru cei mai exigenti gurmanzi.
Incingem uleiul la foc mediu si adaugam usturoiul zdrobit si ghimbirul razuit. Gatim pentru 1 minut si adaugam linguritele de curry.
Dupa 2 minute adaugam apa si laptele de cocos si lasam sa fiarba.
Adaugam sucul de lime, patrunjelul proaspat tocat, sosul de peste si sare dupa gust.
Punem scoicile verzi peste sos, acoperim si le lasam sa fiarba. Daca sunt congelate le tinem in jur de 15 minute, daca sunt proaspete 8 minute.
Le servim calde.
Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu scoici oferite de Sea-Way.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii