Tocam varza fideluta, apoi o frecam cu putina sare si o stropim cu zeama de lamaie.
Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie.
O lăsăm așa 10-15 minute, să-și lase sucul, timp în care pregătim și restul îngredientelor.
Scurgem fileul de ton și îl stropim cu puțină zeamă de lămâie.
Curățăm morcovul și îl dăm pe răzătoare.
Tocăm roșiile deshidratate, în cuburi micuțe.
Spălăm mărarul și îl tocăm mărunt.
Peste varză, adăugăm mărarul tocat, morcovul și roșiile deshidratate și le amestecăm bine.
Apoi le stropim cu uleiul de la roșiile deshidratate și din nou le amestecăm bine.
Așezăm salata de varză în borcan.
Punem mai întâi un strat din amestecul de varză, apoi un strat de ton la mijloc și din nou un strat din amestecul de varză.
Dacă mai este nevoie, mai picurăm ulei și zeamă de lămâie.
Închidem capacul borcanului și dăm salata la rece până în momentul servirii.
Garantez că această salată de varză cu ton și roșii deshidratate, va fi un deliciu, în pauza de masă de la serviciu!
Merge preparată și cu amestec de varză albă cu varză roșie.
De asemeni se mai poate adăuga și țelină rasă, chiar și ardei gras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii