Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • hartie de copt si sfoara
  • 4 fileuri red mullet (rosioara)
  • 4 rosii uscate, tocate julienne
  • 10 rosii cherry, taiate in sferturi
  • 4 tulpini sparanghel, tocate
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • cimbru proaspat
  • 6 linguri ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare

Mod de preparare

Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara.

Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste.

Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie.

Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul.

Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte.

Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele.

Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute.

Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise