Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara.
Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste.
Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie.
Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul.
Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte.
Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele.
Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute.
Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii