Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • hartie de copt si sfoara
  • 4 fileuri red mullet (rosioara)
  • 4 rosii uscate, tocate julienne
  • 10 rosii cherry, taiate in sferturi
  • 4 tulpini sparanghel, tocate
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • cimbru proaspat
  • 6 linguri ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare

Mod de preparare

Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara.

Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste.

Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie.

Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul.

Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte.

Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele.

Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute.

Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi