autor:

Gustos_Ro

» » Retete cu peste de la bloggeri

Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2013

Ingrediente
Pentru 2 portii:, hartie de copt si sfoara, 4 fileuri red mullet (rosioara), 4 rosii uscate, tocate julienne, 10 rosii cherry, taiate in sferturi, 4 tulpini sparanghel, tocate, coaja si sucul de la o lamaie, cimbru proaspat, 6 linguri ulei de masline, patrunjel proaspat tocat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara.



Taiem hartia de copt in forma dorita si asezam pe ele fileurile de peste.

Impartim in mod egal urmatoarele ingrediente si le punem deasupra pestelui: sparanghelul, rosiile uscate, rosiile cherry, cimbrul proaspat si coaja de lamaie.

Intr-un bol mic amestecam uleiul de masline, sarea, sucul de lamaie si patrunjelul.

Turnam sosul obtinut peste fiecare file in parte.

Strangem la capete hartia de copt si legam cu sfoara, formand astfel mici pachetele.

Le bagam in cuptorul preincalzit si le coacem pentru 20-30 de minute.



Reteta realizata de Marius @www.Delicii.com cu file de red mullet oferit de Sea-Way.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu peste de la bloggeri
Limba de mare (dover sole) cu lamaie si unt

Limba de mare (dover sole) cu lamaie si unt

Pentru masa de azi am incercat un peste mai special numit Dover Sole sau limba de mare. Il am de

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Red snapper cu salata de telina si nuci pecan

Red snapper cu salata de telina si nuci pecan

Am obtinut recent doua fileuri de “red snapper” (o denumire generica din limba engleza

2 voturi    0 comentarii
35 min
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • hartie de copt si sfoara
  • 4 fileuri red mullet (rosioara)
  • 4 rosii uscate
  • tocate julienne
  • 10 rosii cherry
  • taiate in sferturi
  • 4 tulpini sparanghel
  • tocate
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • cimbru proaspat
  • 6 linguri ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete cu peste de la bloggeri

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele. Se inlatura excesul de apa de pe macrou, folosind

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de sardine in sos tomat Ciorba de sardine in sos tomat

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta. Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea

2 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Scoici St. Jacques cu salata de morcovi mov si pak choi