Ingrediente
Avem NEVOIE de :, , - pentru aluatul portocaliu :, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 plic praf copt, sare, 2 linguri pasta de gogosari, , - pentru aluatul verde :, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 plic praf copt, sare, 2 linguri spanac congelat, , - pentru aluatul galben :, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 plic praf copt, sare, 2 linguri branza sarata, 1 varf cutit curcuma(optional), , - umplutura :, 2 conserve ton, 200 g mascarpone, 100 g unt, zeama de lamaie, 1 catel mare usturoi, 1 lingura pasta gogosari, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 45 min
2 voturi
Mod de preparare
Galbenusurile le frecam bine cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea.
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma, dupa ce am adaugat putina sare. Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.
Cele trei compozitii le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt.
Intr-o tava de 42 x 27 cm , punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii, alternand culorile.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C, pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.
Cand rulada este coapta, o rasturnam peste un prosop umed.
O rulam si o lasam asa pana se raceste.
Preparam umplutura omogenizand ingredientele din umplutura, dupa ce am scurs bine pestele, intr-o sita. Gustam si potrivim gustul de sare si zeama de lamaie.
Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou.
O asezam intr-o forma inox triunghiulara sau o lasam in prosop cateva ore sau pana a doua zi.
Inainte de servire, se poate portiona.
Pofta mare !