Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.
Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite. Dupa cum se observa, difera doar ingredientul care va da culoare aluatului.
Galbenusurile le frecam bine cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea.
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma, dupa ce am adaugat putina sare. Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.
Cele trei compozitii le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt.
Intr-o tava de 42 x 27 cm , punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii, alternand culorile.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C, pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.
Cand rulada este coapta, o rasturnam peste un prosop umed.
O rulam si o lasam asa pana se raceste.
Preparam umplutura omogenizand ingredientele din umplutura, dupa ce am scurs bine pestele, intr-o sita. Gustam si potrivim gustul de sare si zeama de lamaie.
Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou.
O asezam intr-o forma inox triunghiulara sau o lasam in prosop cateva ore sau pana a doua zi.
Inainte de servire, se poate portiona.
Pofta mare !
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii