Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie.
Tort racoritor fara coacereCernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata).
Spirale cu mere si stafideSe farama drojdia si se dizolva in putin lapte caldut cu zaharul.
Poale-n brauSe amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul.
Fursecuri fragedeDrojdia cu 100 ml lapte si putin zahar, se lasa la dospit, 10 minute.
Gogosi cu gem, coapte in cuptorCapsunile proaspete le cureti de codite, le speli sub jet de apa rece, le tai jumatati si le dai la congelator.
Prajitura Arlechin cu capsuniCozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand.
Cozonac LeopardPreparare foi: Se separa ouale.
Prajitura cu foi de pandispan cu crema de vanilie si macBlatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.
Tort cu crema de clementine si cappucinoBiscuitii se maruntesc si apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit.
Cheesecake cu piure de kaki si bucati de kiwiSe cerne faina cu sarea intr-un vas care a fost racit in prealabil, apoi se adauga zaharul si untul.
Minitarte fragede cu mandarine si cirese confiateCiocolata (am folosit ciocolata cu 52% cacao) se topeste pe baie de aburi.
Mousse de ciocolata neagraIntr-o craticioara pui apa la fiert impreuna cu uleiul, laptele si sarea.
Choux a la ClujSe faramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
Cheesecake cu fructe de padureAlbusurile se bat spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile.
Prajitura cu crema de mac si jeleu de visineAvem nevoie de o tava de 35 x 30 cm.
Prajitura cu gem de caise si bezeaSe bat albusurile cu un praf de sare si zaharul, apoi se adauga galbenusurile frecate un pic cu uleiul.
Chec cu cacaoOuale se bat spuma cu zaharul.
Cupcake cu ciocolata si cafeaBatem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul.
Caciuli rusesti sau Sapca cazaculuiIntr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea.
Briose cu dovleacTortul tiramisu fara coacere, este un tort rapid, se prepara foarte usor.
Tort tiramisu cu biscuiti digestivi si nutellaSe amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna in forma circulara cu inel detasabil.
Cheesecake cu budinca de perle de tapioca fierte in suc de rodie, piure de kaki si frisca cu iaurtPentru aluat: in prima faza se pune sofranul cu apa calduta intr-un castron sa stea 10 minute la infuzat.
Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vaniliePentru crusta: in bolul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele mai putin galbenusul si apa rece.
Tarta cu zmeura si ciocolataSe pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina.
Gogosi cu branza dulce si potisaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caisePentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de...
Ciambelle- Gogosi italiene1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert.
Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapiocaOuale le batem cu zaharul pana devin albicioase, pe urma adaugam uleiul, laptele si zeama de lamaie.
Tort Alba ca ZapadaSe face un aluat, se tine la rece, apoi se imparte in doua bucati inegale.
Tarta cu fructeOuale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa.
Prajitura cu branza si merisoareBlatul: Se bat spuma, cu mixerul, albusurile cu un praf de sare, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul.
Tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIntr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Creme bruleeBiscuitii se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie sau simplu sfaramitati de mana.
Cheesecake cu Pomelo1.Se prepara 2 foi de prajituri din cate 2 albusuri batute spuma tare cu un praf de sare, cu zaharul, pana se intaresc.
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaSe pune intr-o craticioara untul cu zaharul si se topesc la bain marie sau pe foc mic.
Briose cu bananeBlatul: Se bat spuma, cu mixerul, albusurile cu un praf de sare, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, apa.
Tort de ciocolata si cafea cu glazura oglindaSe mixeaza margarina moale, la temperatura camerei, cu zaharul si zaharul vanilat.
Prajitura cu blat fraged si crema de cocosSe pune faina cu untura si se amesteca, se adauga zaharul, sarea, praful de copt, ouale si smantana.
Prajitura KatiMixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul.
Chec cu mac si lamaieBlat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si...
Tort cu iaurt si bananeReteta de prajitura inghetata falsa. Cum se prepara prajitura inghetata falsa reteta simpla si delicioasa.
Prajitura inghetata falsaIntai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei.
Chec rapid de ciocolata cu tahini si quakerSe pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Kukilada-fursecuri cu cacaoPornim cuptorul la 250 grade C.
Halloween pumpkin and chocolate cakePornim cuptorul la treapta medie.
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamnaIntr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor