Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile.
Prajitura cu crema de mac si jeleu de visineAvem nevoie de o tava de 35 x 30 cm.
Prajitura cu gem de caise si bezeaSe bat albusurile cu un praf de sare si zaharul, apoi se adauga galbenusurile frecate un pic cu uleiul.
Chec cu cacaoOuale se bat spuma cu zaharul.
Cupcake cu ciocolata si cafeaBatem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul.
Caciuli rusesti sau Sapca cazaculuiIntr-un vas se amesteca faina, praful de copt si sarea.
Briose cu dovleacTortul tiramisu fara coacere, este un tort rapid, se prepara foarte usor.
Tort tiramisu cu biscuiti digestivi si nutellaBlatul cu nuca: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Prajitura Regina MariaSe amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna in forma circulara cu inel detasabil.
Cheesecake cu budinca de perle de tapioca fierte in suc de rodie, piure de kaki si frisca cu iaurtPentru aluat: in prima faza se pune sofranul cu apa calduta intr-un castron sa stea 10 minute la infuzat.
Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vaniliePentru crusta: in bolul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele mai putin galbenusul si apa rece.
Tarta cu zmeura si ciocolataSe pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina.
Gogosi cu branza dulce si potisaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caisePentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de...
Ciambelle- Gogosi italiene1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert.
Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapiocaOuale le batem cu zaharul pana devin albicioase, pe urma adaugam uleiul, laptele si zeama de lamaie.
Tort Alba ca ZapadaSe face un aluat, se tine la rece, apoi se imparte in doua bucati inegale.
Tarta cu fructeOuale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa.
Prajitura cu branza si merisoareBlatul: Se bat spuma, cu mixerul, albusurile cu un praf de sare, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul.
Tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIntr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Creme bruleeBiscuitii se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie sau simplu sfaramitati de mana.
Cheesecake cu Pomelo1.Se prepara 2 foi de prajituri din cate 2 albusuri batute spuma tare cu un praf de sare, cu zaharul, pana se intaresc.
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaSe pune intr-o craticioara untul cu zaharul si se topesc la bain marie sau pe foc mic.
Briose cu bananeBlatul: Se bat spuma, cu mixerul, albusurile cu un praf de sare, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, apa.
Tort de ciocolata si cafea cu glazura oglindaSe mixeaza margarina moale, la temperatura camerei, cu zaharul si zaharul vanilat.
Prajitura cu blat fraged si crema de cocosSe pune faina cu untura si se amesteca, se adauga zaharul, sarea, praful de copt, ouale si smantana.
Prajitura KatiMixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul.
Chec cu mac si lamaieBlat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si...
Tort cu iaurt si bananeIngredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Prajitura cu nuca si crema de vanilieAlbusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mai bat 5 minute sa se topeasca zaharul.
Inghetata falsaIntai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei.
Chec rapid de ciocolata cu tahini si quakerSe pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Kukilada-fursecuri cu cacaoPornim cuptorul la 250 grade C.
Halloween pumpkin and chocolate cakePornim cuptorul la treapta medie.
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamnaGhismanul este o prajitura dobrogeana, usoara si sanatoasa, o reteta care se poate pregati mai ales copiilor.
Ghisman cu piure de gutuiMerele se spala, se curata de samburi si se dau pe razatoare ptr a obtine feliute subtiri.
Trandafiri cu marPentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina.
Tort de toamna pentru siluete fineFaina se amesteca cu untura, apoi se adauga celelalte ingrediente si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.
Prajitura pufoasa cu mere (de toamna)Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiMerele curatate de coaja se taie in cubulete mici, iar smochinele in 4.
Placinte cu mere, smochine si nuciCuratam perele de coaja si cu ajutorul unei lingurite, scobim cotorul cu grija, pentru a le mentine intregi.
Pere posate in vinSe pun intr-un vas untura rece de la frigider, ouale de la frigider, laptele dulce.
Prajitura steluta cu gem de gutuiPentru aluat: aluatul l-am facut la masina de paine, iar pentru asta am procedat in felul urmator.
Melcisori de toamna cu nuci, alune de padure si fructePregatim umplutura ca sa poata sa se raceasca putin inainte de a o adauga in prajitura.
Prajitura cu gust de toamnaMai intai, se prepara blatul, mixand albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste ca o bezea.
Prajitura cu piure de castaneReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura