Amestecam untul topit cu zaharul, vanilia si laptele, apoi adaugam ingredientele uscate.
Amestecam untul topit cu zaharul, vanilia si laptele, apoi adaugam ingredientele uscate si framantam pana obtinem o coca usor de intins.
Impartim in 3 parti egale, iar o parte o amestecam cu cacaoa si framantam pana obtinem un aluat omogen.
Intindem aluatul pe masa de lucru de circa 1 cm grosime si decupam formele specifice sezonului :)
Putem combina culorile sau sa le folosim separat!!!
Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem circa 20 minute la 180°C sau pana devin usor aurii.
Cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca, apoi va puteti pune copilasii la treaba :)
Coloram fursecurile dupa imaginatia fiecaruia.
Fursecurile se pastreaza in cutii metalice, inchise ermetic!
Fetita a facut cateva fursecuri special pentru Mos Craciun :x
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii