Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Se adauga untul topit si sucul de clementine.
Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.
Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.
Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.
Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii