Branza mascarpone se amesteca energic cu zaharul si smantana pentru frisca.
Brânza mascarpone se amestecă energic cu zahărul și smântâna pentru frișcă.
Gelatina se prepară conform indicațiilor de pe ambalaj (se pune într-un ibric mic, cu cca. 2 linguri de apă, maxim 5 minute la hidratat, apoi se dă la foc mic, până atinge punctul de fierbere, amestecând continuu, atenție nu se fierbe!!!!, apoi se lasă la răcorit cca. 5 minute!)
După ce s-a răcorit gelatina se adaugă la crema de mascarpone și se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele.
Într-un vas se așează un strat de pișcoturi, înmuiate în cafeau rece, aromatizata cu esenta de migdale, un strat de creamă, fructe de pădure și tot așa, vreo două straturi, până se termină ingredientele.
Se pune prăjitura la rece, minim două ore, sau cel mai bine până a doua zi.
Se presară cu cacao, doar înainte de servire.
Spor și poftă bună!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii