Salata din icre de crap

Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie
Salata din icre de crap

Ingrediente

  • 100 g icre de crap
  • zeama de la o lamaie
  • 350-400 ml ulei(uleiul trebuie sa reprezinte de 3-4 ori cantitatea de icre)
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml apa minerala rece(sifon)

Mod de preparare

Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol, cu zeama de lamaie si le mixam pana se albesc si incep sa creasca.

Adaugam ulei putin cate putin iar la sfarsit, cand au crescut suficient de mult, mai adaugam zeama de lamaie daca e nevoie.

Cind sunt gata, adaugam apa minerala foarte rece(poate fi cu un cub de gheata in ea) pentru a le albi si apoi mixam de cateva ori.

Tocam ceapa foarte marunt si o amestecam la salata de icre, apoi potrivim gustul de sare daca mai este nevoie.

Salata noasta e gata, se poate orna si servi. Eu am ornat-o cu icre de somon salbatic.

Nu-i asa ca se face foarte usor ?

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi