Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol.
Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol, cu zeama de lamaie si le mixam pana se albesc si incep sa creasca.
Adaugam ulei putin cate putin iar la sfarsit, cand au crescut suficient de mult, mai adaugam zeama de lamaie daca e nevoie.
Cind sunt gata, adaugam apa minerala foarte rece(poate fi cu un cub de gheata in ea) pentru a le albi si apoi mixam de cateva ori.
Tocam ceapa foarte marunt si o amestecam la salata de icre, apoi potrivim gustul de sare daca mai este nevoie.
Salata noasta e gata, se poate orna si servi. Eu am ornat-o cu icre de somon salbatic.
Nu-i asa ca se face foarte usor ?
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii