Prepara o salata delicioasa cu peste afumat, legume proaspete si maioneza. O reteta gustoasa, usor de facut si plina de savoare.
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Morcovii se fierb impreuna cu mazarea si un praf de sare.
Dupa fierbere, cartofii se curata de coaja si se taie cubulete mici. Se amesteca apoi cu mazarea, morcovii tocati cubulete si ei, si ceapa tocata julienne sau cubulete.
Pestele afumat se curata de oase si pielita, apoi se taie bucati si se adauga in salata.
Se adauga maioneza, mustarul si zeama de lamaie. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper.
Se decoreaza cu maioneza, masline si gogosari murati pentru un aspect frumos si un gust delicios.
Incearca si reteta de macrou marinat la rece, salata de icre sau crap la cuptor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii