Desfacem conservele de ton si punem continutul intr-o sita, la scurs.
Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.
Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.
Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.
Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingrientelor.
Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.
Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.
I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.
Să vă fie de folos!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii