autor:

Fara foto

» » Salate cu peste

Salata cu ton si fasole boabe rosie

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 noiembrie 2015

Ingrediente
300 gr ton in ulei, 1 cutie fasole boabe rosie, 2 cepe verzi, 150 gr rosii cherry, 100 gr branza tofu, ulei de masline, 1/2 lamaie potrivita, sare, piper proaspat rasnitat, 1 lingurita rasa ierburi de provence

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Rosiile cherry le spalam si le taiem pe jumatate.
Ceapa verde o taiem rondele.
Tonul il scurgem de ulei, iar fasolea de zeama.
Branza tofu o taiem cubulete mici.
Amestecam toate aceste ingrediente intr-un bol.
Intr-un vas micut stoarcem zeama de lamaie, peste care punem uleiul de masline, sare, piper si ierburile de provence.
Amestecam bine cu o furculita, iar cu acest dressing stropim salata.
O invartim putin, o dam putin la rece, apoi servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si fasole boabe rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu peste
marinated fish

marinated fish

salata verde se spala, se scurge, se rupe bucati(ca sa evitam oxidarea) si se aseaza pe platou se

9 voturi    13 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr ton in ulei
  • 1 cutie fasole boabe rosie
  • 2 cepe verzi
  • 150 gr rosii cherry
  • 100 gr branza tofu
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie potrivita
  • sare
  • piper proaspat rasnitat
  • 1 lingurita rasa ierburi de provence

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sprot pane cu parmezan