Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba.
Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa rece (se trec in sita sub jet de apa rece de mai multe ori, pentru a indeparta urmele de mal si resturi vegetale de pe burta sau picioare). Se fierb astupand oala cu un capac, cca. 15 minute pana ce racii se inrosesc. De la raci se consuma numai carnea de la clestii mari si coada.
Se prepara mujdeiul zdrobind usturoiul si apoi il frecam cu sare si cate un pic de ulei pana ce capata consistenta unei maioneze, apoi il subtiem cu sucul de lamaie. Servim carnea de raci cu acest mujdei, iar daca nu toleram usturoiul, servim carnea de raci stropita cu lamaie. Carnea este foarte aromata si grasa si pentru o digestie buna este indicat sa fie servita cu lamaie sau mujdei.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii