Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete.
Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete.
Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg intr-o tigaie cu ulei incins, adaugam apoi calamarii si sotam totul cca. 3 minute la foc iute. Turnam vinul si fierbem pana se evapora. Saram si piperam, adaugam rosiile si fierbem totul 2-3 minute, apoi punem si frunzele de busuioc taiate mare.
Taiem feliile de paine cu forme pentru aluat si le dam la cuptor 5 min la 180 grade C (gradatia 6). Asezam cate 2-3 lingurite din aceasta compozitie pe fiecare felie de paine prajita, le punem in cuptorul incins la 180 grade C si le lasam putin sa se incalzeasca. Le scoatem din cuptor, le presaram cu patrunjel tocat si servim imediat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii