autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu peste, Salate cu peste

Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
10 cartofi potriviti, 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica, rosioara, biban), 2 morcovi,, 2 catei usturoi, sare, piper, 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata. Se asezoneaza dupa gust, sare, piper si se umplu jumatatile de cartofi cu amestecul rezultat.

Se asaza intr-o tava de cuptor, se dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 10 minute. Se scoate tava, se rade putina telemea pe deasupra si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se pot servi calzi, cu un sos alb pentru peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne tocata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salsa cu capsune si creveti

Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata cu ton si ulei de masline cu trufe

Salata cu ton si ulei de masline cu trufe

Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele. Salata o spalam bine sub jetul de apa,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabi T (Chef de cuisine) , 30 martie 2018

    Pofta mare!!

  • Fara foto

    dantes (Chef de cuisine) , 29 martie 2018

    Interesanta reteta,trebuie incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi potriviti
  • 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica
  • rosioara
  • biban)
  • 2 morcovi,
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de gabi T
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan este pregatita in prealabil cu cateva ore inainte. Eu am pus-o de cu seara. Se toaca

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

gabi T (Chef de cuisine)

Pofta mare!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salata de peste