Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea.
Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata. Se asezoneaza dupa gust, sare, piper si se umplu jumatatile de cartofi cu amestecul rezultat.
Se asaza intr-o tava de cuptor, se dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 10 minute. Se scoate tava, se rade putina telemea pe deasupra si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Se pot servi calzi, cu un sos alb pentru peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii