autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu peste, Salate cu peste

Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
10 cartofi potriviti, 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica, rosioara, biban), 2 morcovi,, 2 catei usturoi, sare, piper, 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata. Se asezoneaza dupa gust, sare, piper si se umplu jumatatile de cartofi cu amestecul rezultat.

Se asaza intr-o tava de cuptor, se dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 10 minute. Se scoate tava, se rade putina telemea pe deasupra si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se pot servi calzi, cu un sos alb pentru peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne tocata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de pui, peste si legume

Salata de pui, peste si legume

Se curata, spala si se pun la fiert morcovii si cartofii, se lasa la foc mediu, apoi se-ncearca legumele

13 voturi    3 comentarii
50 min
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabi T (Chef de cuisine) , 30 martie 2018

    Pofta mare!!

  • Fara foto

    dantes (Chef de cuisine) , 29 martie 2018

    Interesanta reteta,trebuie incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi potriviti
  • 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica
  • rosioara
  • biban)
  • 2 morcovi,
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de gabi T
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan este pregatita in prealabil cu cateva ore inainte. Eu am pus-o de cu seara. Se toaca

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

gabi T (Chef de cuisine)

Pofta mare!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata din icre de crap cu ceapa