autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu peste, Salate cu peste

Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi T (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
10 cartofi potriviti, 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica, rosioara, biban), 2 morcovi,, 2 catei usturoi, sare, piper, 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata. Se asezoneaza dupa gust, sare, piper si se umplu jumatatile de cartofi cu amestecul rezultat.

Se asaza intr-o tava de cuptor, se dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 10 minute. Se scoate tava, se rade putina telemea pe deasupra si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se pot servi calzi, cu un sos alb pentru peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne tocata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata  Happy Fish

Salata Happy Fish

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi potriviti
  • 500 gr carne de stiuca dezosata sau orice peste fad cu oase ( platica
  • rosioara
  • biban)
  • 2 morcovi,
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 grame telemea de vaca sau cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de gabi T
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan este pregatita in prealabil cu cateva ore inainte. Eu am pus-o de cu seara. Se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, cura??m primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în ap? pentru circa 10 minute. Cur???m rodia ?i

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
salata de vara cu ton