Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul clocot, apoi se scurg si se baga in apa rece. Avocado se curata cu o lingurita, tot miezul in bucatele mici, mandarinele se feliaza, ceapa curatata se taie julien, se curata primele frunze de la.andiva.
Amestecam usor cartofii cu feliute de oua de prepelita fierte tari si taiate in 4 sau rondele, feliutele de mandarina, ceapa taiata julien, parte mica de mijloc a andivei taiata foarte subtire, sferturi de masline verzi si fileurile de ansoa, scurse de ulei.
Preparam un dresing din uleiul ramas de la fileurile de ansoa cu sucul de lamaie, un strop de peperoncino si un pic de sare si acest dresing il turnam peste salata. Servim salata pe frunzele de andiva oprite.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii