Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul clocot, apoi se scurg si se baga in apa rece. Avocado se curata cu o lingurita, tot miezul in bucatele mici, mandarinele se feliaza, ceapa curatata se taie julien, se curata primele frunze de la.andiva.
Amestecam usor cartofii cu feliute de oua de prepelita fierte tari si taiate in 4 sau rondele, feliutele de mandarina, ceapa taiata julien, parte mica de mijloc a andivei taiata foarte subtire, sferturi de masline verzi si fileurile de ansoa, scurse de ulei.
Preparam un dresing din uleiul ramas de la fileurile de ansoa cu sucul de lamaie, un strop de peperoncino si un pic de sare si acest dresing il turnam peste salata. Servim salata pe frunzele de andiva oprite.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii