Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi.
Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi. Se pun condimentele intr-un vas, se omogenizeaza si se ung bine ratele. Se dau ratele la rece pentru circa 48 ore.
Se umplu ratele cu felii de lamaie, portocala, bucati de morcovi, catei de usturoi si se pun pe gratarul de la aragaz. Sub gratar se pune tava plina cu apa si se da drumul la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai adauga apa daca este nevoie, asta pana cand ratele se vor rumeni frumos. Cand apa se va evapora si va ramane doar grasimea de la rata se vor pune cartofii si se vor lasa pret de 30 minute pana cand se vor rumeni. Se va opri focul si se va pregati un mujdei de unsturoi din catei de usturoi, sare si smantana.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii