Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi.
Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi. Se pun condimentele intr-un vas, se omogenizeaza si se ung bine ratele. Se dau ratele la rece pentru circa 48 ore.
Se umplu ratele cu felii de lamaie, portocala, bucati de morcovi, catei de usturoi si se pun pe gratarul de la aragaz. Sub gratar se pune tava plina cu apa si se da drumul la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai adauga apa daca este nevoie, asta pana cand ratele se vor rumeni frumos. Cand apa se va evapora si va ramane doar grasimea de la rata se vor pune cartofii si se vor lasa pret de 30 minute pana cand se vor rumeni. Se va opri focul si se va pregati un mujdei de unsturoi din catei de usturoi, sare si smantana.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii