Descopera cum sa gatesti aripioare picante la tigaie, o reteta rapida, aromata si delicioasa. Sunt necesare ingrediente simple precum ardei iute, usturoi, sos de soia si seminte de susan pentru un preparat plin de savoare.
Spala aripioarele de pui si usuca-le bine cu un prosop de hartie si taie-le pe jumatate.
Intr-un bol, amesteca aripioarele cu sare, piper si amidon de porumb. Amidonul va ajuta sa obtii o crusta crocanta.
Incinge uleiul de susan intr-o tigaie mare, la foc mediu.
Adauga aripioarele si prajeste-le pana devin aurii si crocante, aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte. Asigura-te ca sunt bine facute in interior.
Adauga usturoiul tocat si ardeiul iute in tigaie. Soteaza-le impreuna cu aripioarele timp de 1-2 minute, pana cand usturoiul devine auriu si isi elibereaza aroma.
Toarna sosul de soia si mierea peste aripioare. Amesteca bine, astfel incat toate aripioarele sa fie acoperite uniform cu sos.
Presara semintele de susan peste aripioare si amesteca usor pentru a le incorpora.
Daca doresti, poti presara si ceapa verde tocata fin pentru un plus de culoare si prospetime.
Serveste aripioarele picante calde, alaturi de orez cremos, cartofi la cuptor sau salata de varza. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii