Reteta de tocaniota de vitel. Cum se face acasa reteta de tocanoita de vitel.
Incingem uleiul intr-o cratita si rumenim carnea taiata bucatele. Eu am taiat carne in bucati nu foarte mari, astfel timpul de gatit este mai mic. Adaugam cepele tocate grosier, morcovul taiat rondele groase si mai calim 5-6 minute. Condimentam cu cele doua tipuri de boia, bulionul de rosii, cimbrul, saram si piperam dupa gust. Mai lasam cateva minute la gatit. Adaugam apa fierbinte cat sa acopere bine carnea, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic.
Probam carnea si, daca este aproape fiarta adaugam cartofii taiati cuburi si usturoiul trecut prin presa sau tocat fin.
Continuam fierberea pana cand sunt moi si cartofii. Daca lichidul scade foarte mult, mai adaugati putina apa fiarta.
Stingem focul si presaram patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii