Reteta de tocaniota de vitel. Cum se face acasa reteta de tocanoita de vitel.
Incingem uleiul intr-o cratita si rumenim carnea taiata bucatele. Eu am taiat carne in bucati nu foarte mari, astfel timpul de gatit este mai mic. Adaugam cepele tocate grosier, morcovul taiat rondele groase si mai calim 5-6 minute. Condimentam cu cele doua tipuri de boia, bulionul de rosii, cimbrul, saram si piperam dupa gust. Mai lasam cateva minute la gatit. Adaugam apa fierbinte cat sa acopere bine carnea, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic.
Probam carnea si, daca este aproape fiarta adaugam cartofii taiati cuburi si usturoiul trecut prin presa sau tocat fin.
Continuam fierberea pana cand sunt moi si cartofii. Daca lichidul scade foarte mult, mai adaugati putina apa fiarta.
Stingem focul si presaram patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul.
Tort cu ciocolata si caiseSe mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Prajitura usoara cu caise si zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu