Reteta de tocanita de cartofi cu afumatura. Tocanita de cartofi cu afumatura reteta simpla. Mancare de cartofi cu afumatura. Reteta de tocanita de cartofi.
Reteta de tocanita de cartofi cu afumatura am invatat s-o fac de la bunica. Este una dintre acele mancaruri simple, satioase si deosebit de gustoase.
Intr-o cratita am pus gusa afumata taiata bucatele si am prajit-o la fic mic, pana cand si-a lasat grasimea si s-a rumenit usor. Am scos-o cu o spumiera pe o farfurie si, in grasimea ramasa am calit ceapa, usturoiul si ardeiul gras, toate tocate.
Cand s-au inmuiat, am adaugat boiaua de ardei dulce, gusa afumata, cartofii, sare, piper, un pic de cimbru uscat si frunza de dafin. Am pus apa calda cat sa acopere cartofii si am fiert pana cand acestia s-au inmuiat.
Am pus si bulionul de rosii, am mai dat doua-trei clocote, am stins focul si am presarat patrunjelul tocat.
Intre timp am facut si-o salata de rosii din gradina si am mancat cu mare pofta.
Incercati si voi reteta de tocanita de cartofi cu afumatura, este minunata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii