Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chiftelute cu sos de rosii

Ingrediente

  • - 800 gr carne tocata de pui
  • - 1 ceapa uscata
  • - 2-3 fire ceapa verde
  • - catei usturoi (dupa gust)
  • - ulei de floarea soarelui
  • - sare
  • - piper
  • - 1 foaie dafin
  • - 400 ml sos de rosii

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust).

Intr-o tigaie mare, se pune putin ulei, se adauga cepa verde spalata si taiata si cateii de usturoi presati si tocati marunt. Se lasa focul moderat.

Carnea se formeaza bilute sau dupa placul fiecaruia si se adauga in tigaie. Se rumenesc cateva minute chiftelutele, apoi se adauga sosul de rosii. Se mai adauga un praf de sare sau piper.

Chiftelutele se gatesc la foc mic, pana se patrund bine si se obtine un sos dens. Se poate adauga o foaie de dafin la gatit, daca va place aroma.

Chiftelutele se servesc cu piure de cartofi sau alta garnitura la alegere.

Sunt moi, gustoase si satioase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor