Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chiftelute cu sos de rosii

Ingrediente

  • - 800 gr carne tocata de pui
  • - 1 ceapa uscata
  • - 2-3 fire ceapa verde
  • - catei usturoi (dupa gust)
  • - ulei de floarea soarelui
  • - sare
  • - piper
  • - 1 foaie dafin
  • - 400 ml sos de rosii

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust).

Intr-o tigaie mare, se pune putin ulei, se adauga cepa verde spalata si taiata si cateii de usturoi presati si tocati marunt. Se lasa focul moderat.

Carnea se formeaza bilute sau dupa placul fiecaruia si se adauga in tigaie. Se rumenesc cateva minute chiftelutele, apoi se adauga sosul de rosii. Se mai adauga un praf de sare sau piper.

Chiftelutele se gatesc la foc mic, pana se patrund bine si se obtine un sos dens. Se poate adauga o foaie de dafin la gatit, daca va place aroma.

Chiftelutele se servesc cu piure de cartofi sau alta garnitura la alegere.

Sunt moi, gustoase si satioase.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura