Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie o prepar destul de des pentru ca este preferata sotului meu. Este foarte simpla, rapida, se face extrem de usor si este delicioasa.
Intr-o tigaie antiaderenta incalzim untul impreuna cu uleiul si rumenim cotletele pe ambele parti la foc mare. Le saram si piperam dupa gust, adaugam in tigaie usturoiul, crengutele de cimbru si tomatele (am folosit cherry rosii si galbene tip prunisoara).
Acoperim cu un capac si mai gatim 5-6 minute, pana cand tomatele sau inmuiat si au format un sos delicios.
Merg de minune alaturi de un piure de cartofi, orez fiert, paste sau cartofi natur. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii