Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc (cu os)
  • 300 g rosii cherry
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2-3 crengute de cimbru
  • 25 g unt
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie o prepar destul de des pentru ca este preferata sotului meu. Este foarte simpla, rapida, se face extrem de usor si este delicioasa.

Intr-o tigaie antiaderenta incalzim untul impreuna cu uleiul si rumenim cotletele pe ambele parti la foc mare. Le saram si piperam dupa gust, adaugam in tigaie usturoiul, crengutele de cimbru si tomatele (am folosit cherry rosii si galbene tip prunisoara).
Acoperim cu un capac si mai gatim 5-6 minute, pana cand tomatele sau inmuiat si au format un sos delicios.

Merg de minune alaturi de un piure de cartofi, orez fiert, paste sau cartofi natur. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise